Девни Пери
Наранени
Промени

Silverkata ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Жанр
Съвременен любовен роман, Любовен роман
Любовен роман; Съвременен любовен роман
Анотация
Кейн Рейнълдс желае повече от всичко да бъде оставен на мира. След трагедията, разрушила семейството му, той се опитва да преодолее скръбта по единствения му познат начин — в самота. Затова, когато Пайпър Кембъл се появява на прага му и се представя като неговата нова съседка, той затръшва вратата право в лицето ѝ.

Но грубото отношение на Кейн не може да смути Пайпър. Тя е решена да започне на чисто след тежкия си развод и дори е склонна да се отдаде на кратък флирт, който да прогони болката от предателството на съпруга ѝ. А нейният красив, макар и груб съсед изглежда като перфектния кандидат за целта.

Но кой да предположи, че тяхната малка афера ще им поднесе най-неочакваната изненада…
Кейн Рейнълдс желае повече от всичко да бъде оставен на мира. След трагедията, разрушила семейството му, той се опитва да преодолее скръбта по единствения му познат начин — в самота. Затова, когато Пайпър Кембъл се появява на прага му и се представя като неговата нова съседка, той затръшва вратата право в лицето й.

Но грубото отношение на Кейн не може да смути Пайпър. Тя е решена да започне на чисто след тежкия си развод и дори е склонна да се отдаде на кратък флирт, който да прогони болката от предателството на съпруга й. А нейният красив, макар и груб съсед изглежда като перфектния кандидат за целта.

Но кой да предположи, че тяхната малка афера ще им поднесе най-неочакваната изненада…
Информация за автора
Девни е най-продаваният автор с поредицата " Джеймисън Вали" на „ЮЕсЕй Тудей“. Родена и израснала в Монтана, тя обича да пише книги, чието действие се развива в нейния любим роден щат. След като работи почти десетилетие в технологичната индустрия, тя из­оставя конферентните разговори и крайните срокове, за да се наслаждава на по-бавните темпове у дома със съпруга и двамата си синове. Написването на книга, да не говорим за много на брой, не е нещо, което е очак­вала да прави. Но сега, след като е открила своята ис­тинска страст в писането на любовни романи, тя няма никакво намерение да спре.
Девни е най-продаваният автор с поредицата „Джеймисън Вали“ на „ЮЕсЕй Тудей“. Родена и израснала в Монтана, тя обича да пише книги, чието действие се развива в нейния любим роден щат. След като работи почти десетилетие в технологичната индустрия, тя из­оставя конферентните разговори и крайните срокове, за да се наслаждава на по-бавните темпове у дома със съпруга и двамата си синове. Написването на книга, да не говорим за много на брой, не е нещо, което е очак­вала да прави. Но сега, след като е открила своята ис­тинска страст в писането на любовни романи, тя няма никакво намерение да спре.
Издател
Уо, „Егмонт България“ ЕАД
Уо; „Егмонт България“ ЕАД