Елизабет Хойт
В плен на желанието
Промени

Еми ·
Поле Стара стойност Нова стойност
Анотация
Светка като деня дама и черен като полунощ лорд, уловени в мрежа от опасност и страст…

Изтънчена. Мила. Интелигентна. Лейди Айрис Джордан се оказва неочакваната мишена на дяволски замислено отвличане. Нейни похитители са известните Господари на хаоса. Когато един от маскираните мъже я отмъква в каретата си, тя го прострелва… само за да разбере, че може би е била малко прибързана. Циничен. Белязан. Мрачен. Рафаел дьо Шартър, херцогът на Даймор, прониква в Господарите на хаоса с едничката цел да ги унищожи. Спасяването на лейди Джордан никога не е влизало в плановете му. Но сега, след като Господарите искат да убият и двамата, той има само един избор: да се ожени за дамата, за да я предпази. Ще попречи или ще помогне новата му съпруга на плановете му за разплата?
Светла като деня дама и черен като полунощ лорд, уловени в мрежа от опасност и страст…

Изтънчена. Мила. Интелигентна. Лейди Айрис Джордан се оказва неочакваната мишена на дяволски замислено отвличане. Нейни похитители са известните Господари на хаоса. Когато един от маскираните мъже я отмъква в каретата си, тя го прострелва… само за да разбере, че може би е била малко прибързана.
Циничен. Белязан. Мрачен. Рафаел дьо Шартър, херцогът на Даймор, прониква в Господарите на хаоса с едничката цел да ги унищожи. Спасяването на лейди Джордан никога не е влизало в плановете му. Но сега, след като Господарите искат да убият и двамата, той има само един избор: да се ожени за дамата, за да я предпази. Ще попречи или ще помогне новата му съпруга на плановете му за разплата?