Александър Драганов
Звездата на гибелта

Автор
Александър Драганов
Заглавие
Звездата на гибелта
Тип
роман
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Българско фентъзи
Жанр
Героическо фентъзи (Меч и магия)
Теми
Алтернативен свят, Добро и зло, Извънземен (разум), Робот/и, Четиво за малки и големи
Редактор
Светла Филчева
Художник
Стоян Атанасов
Коректор
Петьо Русинов
Предпечатна подготовка
ИвиПет ООД
Издател
ИвиПет
Град на издателя
София
Година на издаване
2018
Адрес на издателя
ул. Любен Каравелов 24
Печат
ИвиПет ООД
Носител
хартия
Печатни коли
13
Формат
60×90/16
Брой страници
204
Подвързия
мека
Цена
15,00 лв.
ISBN
978-619-911-155-0
УДК
886.7-312.9
Анотация

Преди много векове мрачният владетел Танар опитал да завладее целия свят, а за да бъде победен, всички свободни народи трябвало да се обединят срещу него. Сломен и приспан за векове, той чака пробуждането си, за да постигне отколешната си мечта и да накара всички да преклонят глава пред волята му.
Но когато излиза от сън, Танар вижда, че всичко се е объркало. Неговите братя и сестри, боговете на светлината, са изчезнали. Магьосницата Шалиен, най-старият му и досаден враг, моли за помощ. От бездънните космически пространства изплува нова заплаха, нашественици от жив метал, чиято поява е ознаменувана от изгрева на Звездата на гибелта, която засиява заплашително в небесата.
Сега Танар ще трябва да преглътне собствената си гордост и да открие истинските си божествени сили — ако не иска да стане плячка на краля тиран от Звездата на гибелта, същество, което поглъща боговете живи…От Александър Драганов, автора на „Сказания за Ледената планина“ и преводач на „Героите на Олимп“, пристига нов фентъзи епос, който ще допадне както на почитателите на меча и магията, така и на любителите на фантастични битки с гигантски роботи. Последвайте падналия бог Танар по пътя към изкуплението и се изправете с него срещу мрачното сияние на ЗВЕЗДАТА НА ГИБЕЛТА…

Въведено от
cattiva2511
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии

Корици 2