Линда Хауърд
Перфектният мъж

Автор
Линда Хауърд
Заглавие
Перфектният мъж
Тип
роман
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Криминална проза
Жанр
Любовно-криминален роман, Дамски криминален роман, Дамска проза
Преводач
Димитрия Петрова
Език, от който е преведено
английски
Година на превод
2013
Редактор
Яна Иванова
Коректор
Галя Иванова
Оформление на корица
Милена Цветанова
Предпечатна подготовка
„Тиара Букс“
Издател
Тиара Букс
Град на издателя
София
Година на издаване
2013
Печат
„Мултипринт“ ООД
Носител
хартия
Излязла от печат
17.12.2013
Формат
84/108/32
Брой страници
400
Подвързия
мека
Цена
13,99 лв.
ISBN
978-954-2969-14-3
УДК
820(73)-31
Анотация

Бестселър на Ню Йорк Таймс

Наелектризиращо действие и изненадващи обрати до самия край!

Какъв би бил перфектният мъж?

Това е възхитително горещата тема на разговор, върху която Джейн Брайт и трите й приятелки размишляват една вечер в любимото им заведение. Какви качества би притежавал? Трябва ли да е висок, мургав и красив? Грижовен и добросърдечен… или просто мускулест? Джейн и приятелките й започват с основните неща, като вярност, отговорност и страхотно чувство за хумор.
Но с напредването на разговора и изискванията за перфектния мъж се увеличават, затова те съставят на шега списък, който е едновременно забавен и пикантен. Още преди да осъзнаят, Списъкът, както започва да се нарича, се разпространява светкавично в компанията, където работят. Но нещата не спират дотам — Списъкът се превръща в сензация и грабва интереса на местните медии. Никой не очаква такава лавина от внимание за нещо, започнало като шега между четири приятелки. Но тази шега става смъртоносно сериозна, когато една от тях е убита…
Главният заподозрян е приятелят на жертвата — един от многобройните мъже, които са на мнение, че Списъкът е сексистки и обиден. Но непоклатимото му алиби го оправдава. Сега с помощта на съседа на Джейн, непредвидимият полицейски детектив Сам Донован, пъзелът трябва да бъде нареден, а убиецът изобличен… но времето минава и опасността за останалите три приятелки нараства.
Сам е далеч от перфектността, освен това нагло нарушава спокойствието на Джейн, но с всеки изминал ден той я привлича все повече. Джейн не може да устои на непреодолимата му сила и мъжки чар, но моментът не е подходящ за случайни връзки… не и докато да знае на кого да вярва и кого да обича, е въпрос на оцеляване, а бляновете за перфектния мъж, се превръщат в смразяващ кошмар.

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Linda Howard
Mr Perfect (2000)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Библиографии Книжарници

Корици 2