Карън Роуз
Не можеш да се скриеш

Автор
Карън Роуз
Заглавие
Не можеш да се скриеш
Авторска серия
Чикаго №5
Тип
роман (не е указано)
Националност
американска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Трилър
Жанр
Криминална литература, Дамски криминален роман, Любовно-криминален роман, Съвременен роман (XXI век), Съвременен любовен роман, Психологически трилър
Преводач
Елена Чизмарова
Език, от който е преведено
английски (не е указано)
Година на превод
2007
Редактор
Нели Германова
Оформление на корица
„Megachrom“ — Петър Христов
Компютърна обработка
ИК „Бард“ ООД — Десислава Петкова
Издател
ИК „Бард“ ООД
Град на издателя
София
Година на издаване
2008
Адрес на издателя
жк „Яворов“, бл. 12-А, вх. II
Носител
хартия
Излязла от печат
11.02.2008
Печатни коли
34
Формат
84/108/32
Брой страници
544
Подвързия
мека
Цена
11,99 лв.
ISBN
978-954-585-864-2
УДК
820(73)-312.4
Анотация

НЕ ЗНАЕШ КОЙ СЪМ

Страхът завинаги е променил живота на психиатърката Тес Чекотели. Някой тормози пациентите й, докарва ги до самоубийство и хвърля вината върху нея. Тес обаче не може да наруши клетвата за поверителност, която я задължава да опази тайните на пациентите си. Дори когато детектив Ейдън Рейгън изисква от нея пълен списък на пациентите й. Дори когато лавинообразно нарастващата опасност застрашава живота й.

НЕ МОЖЕШ ДА МЕ СПРЕШ

Ейдън не обича да му правят спънки в разследването, но не може да не се възхити на себеотдайността, с която Тес брани пациентите си, особено когато става ясно, че неизвестен враг си е поставил за цел да унищожи кариерата, семейството й и накрая самата Тес. И докато Ейдън омеква към Тес, а убиецът все повече се настървява, едно става ясно — примката около шията на Тес се затяга.

НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СКРИЕШ

Информация за автора

Карън Роуз, спечелила наградата „РИТА“ („Американски автори на романи“), е обичала книгите винаги. В детството й нейни добри приятелки били Джо Марш от „Малки жени“ и Нанси Дрю. Роуз се запознала с трилъра на осемгодишна възраст, когато случайно прочела „Ямата и махалото“ на Едгар Алън По и се страхувала да заспи в продължение на години, което обяснява много…
След като се дипломирала като инженер-химик в университета в Мериленд, Карън се омъжила за любимия си от гимназията. Започнала да пише, когато в мислите й се появили различни герои, които отказвали да я напуснат. Сега обича да плаши хората. Когато не пише, преподава в гимназия. Живее в слънчевата Флорида със съпруга и дъщерите си.
Карън бе почетена и развълнувана, когато получи наградата „Американски автори на романи“ през 2005 г. за най-добър романтичен трилър — „Наблюдавам те“, публикуван от „Уорнър Букс“ през 2004 г.
Посетете страницата на Карън: www.karenrosebooks.com
за повече информация за Карън, книгите й и относно предстоящи събития. Тя обича да контактува с читателите си, затова се свържете с нея на:karemiakarenrosebooks.com.

Рекламни коментари

„Напрегнат романтичен трилър, който ще ви прикове на ръба на стола.“
Лиза Гарднър

Бележки за изданието, от което е направен преводът

Karen Rose
You Can't Hide (2006)
(The fifth book in the Chicago series)

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии
Промени
Чужди рафтове

Корици 2