Любомир Розенщайн
Вътрешният лечител

Автор
Любомир Розенщайн
Заглавие
Вътрешният лечител
Подзаглавие
пътят на йога: спокойствие, здраве, благополучие и живот в XXI век
Издателска поредица
Духовност и самоусъвършенстване
Тип
религиозен текст
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
първо
Категория
Самоусъвършенстване и алтернативно познание
Художник
Стефан Касъров
Технически редактор
Симеон Айтов
Коректор
Донка Дончева
Предпечатна подготовка
„Ибис“
Издател
ИК „Колибри“
Град на издателя
София
Година на издаване
2017
Печат
„Инвестпрес“
Други полета
Празни страница: 2.
Носител
хартия
Излязла от печат
02.06.2017 г.
Печатни коли
17
Формат
84×108/32
Брой страници
272
Подвързия
мека
Цена
15 лв.
ISBN
978-619-02-0031-4
УДК
294.527, 159.922
Анотация

„Вътрешният лечител“ е книга за изкачването по стръмнината — за пътя към себепознанието; за наученото и изживяното в продължение на десетгодишна всекидневна йога практика. Тази книга търси отговори на въпроса как можем да си възвърнем силата и радостта от живота чрез необятната енергия на вселената; как да намерим лек срещу тихото отчаяние, объркващата масова липса на любов, страха, неудовлетворението и безпокойството, които са обхванали съвремието ни. Но когато си спомним отдавна загубеното знание за нашия вътрешен лечител, всичко в нас, подобно на пролет, започва да се събужда отново.
„Всяко самосъжаление е доброволен отказ от бъдеще: отказ от това сам да използваш своята енергия за да строиш сам живота си. Това, че досега е било трудно, не е причина за оплакване, а за удовлетворение, че си устоял на трудността и си още жив, и си силен. Това, че утре може да е трудно, не е повод за самосъжаление, а за концентрация, за вътрешно събиране на силите за да успееш да преодолееш и следващото изпитание. Всяка измината без хленч височина ни прави по-високи; всяко препятствие носи заряд от сила за преминаване на следващите препятствия. Най-хубаво, най-свободно, най-ведро се диша, когато изкачиш височината. Сам.“

Информация за автора

Любомир Розенщайн е автор на книгите „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“, на статии, компактдискове, програми, семинари и тренинги, в които възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.

Въведено от
Silverkata
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии

Корици 2