Мариела Йоцова
Мечтата да видиш Батистута

Автор
Мариела Йоцова
Заглавие
Мечтата да видиш Батистута
Език
български
Категория
Спорт
Редактор
Станимир Бакалов
Година на издаване
2015
Носител
хартия
Брой страници
56
Подвързия
мека
Цена
5 лв.
С илюстрации
да
Анотация

Животът на човек е изпъстрен с много и различни неща — приятели, хобита, удоволствия, пари и развлечения. Но може би, най-важното нещо е човешкия живот са мечтите. За една такава мечта, силна и неподправена, изпълнена с много страст, борба, радост и удовлетворение, се разказва в тази книга. Разказва я едно обикновено момиче с необикновени възможности.
Книгата е доказателство, че когато човек желае нещо много силно и е решил да се пребори с всички трудности, винаги успява. И сбъдва мечтата си. Ако не го направи, значи или се е страхувал, или не го е желал истински. Мариела обаче не познава страха, когато става въпрос за това, да срещне на живо Габриел Омар Батистута. Желанието й достига краен предел и тя го прави — среща се четири пъти с любимеца на поколения футболни фенове в Аржентина и по целия свят — Батигол.
Срещите и преживяните моменти с легендарния нападател ще предизвикат възхищение и усмивка у теб, драги ми читателю. Ще останеш силно изненадан от удивителните разкази за срещите на Мариела с Батистута. Ще усетиш миговете, които е преживяла в Милано, Доха, Франкфурт или Флоенция, разказани от сърце и душа в книгата, която държиш в ръцете си.

Информация за автора

Мариела Йоцова е математик и мечтател. Завършва средното си образование в математическата гимназия на своя роден град Видин. През 1996 г. заминава да следва магистратура по математика и информатика в СУ „Св. Климент Охридски“. След края на висшето си образование остава да живее и работи в София. Обожава да учи чужди езици и да среща нови хора. Обича разходките в парка, слънчевите лъчи и пътешествията на нови места. Мечтае да обиколи целия свят.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на

Корици 2