Татяна Гишина
Пакетче желирани бонбони

Автор
Татяна Гишина
Заглавие
Пакетче желирани бонбони
Тип
роман (не е указано)
Националност
българска (не е указано)
Език
български
Поредност на изданието
първо (не е указано)
Категория
Любовни романи и повести
Жанр
Съвременен любовен роман
Редактор
Иванка Ангелова
Коректор
Ина Тодорова
Оформление на корица
Стоян Атанасов, Kontur Creative
Издател
Уо (Егмонт България ЕАД)
Град на издателя
София
Година на издаване
2020
Адрес на издателя
ул."Фритьоф Нансен" 9
Печат
„Инвестпрес“ АД — София
Носител
хартия
Излязла от печат
25.07.2020
Формат
13×20
Брой страници
176
Тираж
1000
Подвързия
мека
Цена
12,90 лв.
ISBN
978-954-27-2465-0
УДК
821.163.2-31
Анотация

Каква утеха е да знаеш, че си обичан, когато единственото, което можеш да направиш с тази любов, е да я пуснеш да си отиде?
Дея е тридесет и две годишна жена, която има всичко — успешна кариера, мъж, който я обича, живот, за който е мечтала. В този живот няма място за излишни въпроси, за излишни чувства и за излишни спомени. Но едно телефонно обаждане преобръща всичко. Връща я назад в миналото и изравя болка и тайни, дълбоко скрити от годините и вината.
Пламен среща Дея в един дъждовен есенен ден. И след толкова много години, той е първият, който я разбира и я прави щастлива. Той е просто любовта. Онази, която трябва да изпиташ поне веднъж в живота си. Бързата любов, която идва постепенно. Невъзможната, но споделената любов. Подарък от съдбата, от мъртвите, от дъждовния ден. Вярваш ли в съдбата? Вярваш ли, че там под звездите има някой, който е предопределен специално за теб? Че въпреки обстоятелствата тази любов, тази съдба, няма как да те подмине?
Двама души и техните вини. Техният детски свят и една закъсняла среща. Пътят на прошката не е лек, но истински щастливи са онези, които са имали възможността да го изминат целия.

Информация за автора

Татяна Гишина е дипломиран психолог, който мечтае да поспори с Юнг, и магистър по бизнес комуникации, който всъщност е истински интроверт. Живее в гр. Пловдив, но душата й неспирно обикаля из онези кътчета по света, където познават тайната на хубавото вино. Мрази да шофира и може да прекара дни наред в компанията единствено на любимите си книги. Открива любовта към писането в първи клас, за да я изостави за дълго. Докато се върне към нея с усещане за правилния момент.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Книжарници

Корици 2