Любомир Розенщайн
Розовите очила на душата

Автор
Любомир Розенщайн
Заглавие
Розовите очила на душата
Издателска поредица
Духовност и самоусъвършенстване
Националност
българска
Език
български
Поредност на изданието
второ (указано първо)
Категория
Самоусъвършенстване и алтернативно познание
Художник
Стефан Касъров
Коректор
Вера Гьорева
Предпечатна подготовка
„Колибри“
Издател
ИК „Колибри“
Град на издателя
София
Година на издаване
2011
Адрес на издателя
ул. „Иван Вазов“ №36
Печат
Печатница „Симолини“
Други полета
1-во издание — 2008 г. (Lulu.com) https://plus.cobiss.net/cobiss/bg/bg/bib/1117106404#full
Носител
хартия
Излязла от печат
06.06.2011
Печатни коли
10,75
Формат
84×108/32
Брой страници
172
Подвързия
мека
Цена
11 лв.
ISBN
978-954-529-909-4
УДК
159.955(035), 800:159.9(035), 612.821(035)
Анотация

„Розовите очила на душата“ е книга за надеждата, за раждането на промяната и за това как да бъдеш режисьор на своя собствен живот. Не един от многото наръчници с познати вече техники по невролингвистично програмиране и хипноза, а книга за личните преживявания, за личното търсене и за пътешествието към себе си. Пътеводител, който нито посочва, нито описва твоя собствен път, защото твоят път е твоя задача, твой избор и никой пътеводител не може да бъде достатъчно верен, за да те води по маршрут, известен само на теб.
„Розовите очила на душата“ е сборник с есета за духа — за вътрешната ни същност, за това как създаваме собствените си преживявания и как можем да ги променяме; как да променяме себе си и да създаваме — или откриваме наново — своето вътрешно равновесие, спокойствие, дори щастие — и в трудни и объркани времена, и в мигове на тъга, несигурност, страх и отчаяние.
Книга, която ни учи как сами да чертаем картата на живота си и ни съпътства в търсенето на тайната на вдъхновението, свободата и радостта да живееш.
Любомир Розенщайн изследва в продължение на повече от 20 години западните и източните подходи към вътрешния свят на човека и използва езика като инструмент за окуражаване, мотивиране и промяна. Сред неговите учители са съоснователят на НЛП Ричард Бендлър и световноизвестният хипнотизатор Пол Маккена. През 1996–97 г. Любомир Розенщайн води първите семинари по НЛП в България. Основател е на Радиото и Общността за личностно развитие ChangeWire — www.changewire.info. В тази уникална и вдъхновяваща книга той не само описва своето пътешествие към вътрешната свобода, но и помага на читателя да овладее съзнателно собствената си реалност и да поеме по нови, полезни, вълнуващи посоки в живота си.

Въведено от
Еми
Създадено на
Обновено на
Връзки в Мрежата
Издателства Библиографии Лични сайтове Книжарници
Промени

Корици 2